Find en krukke, der passer i størrelse til planten, og som er så stor, at planten har plads til at vokse. Krukker med hul i bunden er bedst, så overskudsvand kan løbe bort. Hvis der ikke er hul i bunden, er det meget vigtigt at lægge et lag lecakugler, potteskår, småsten eller lignende, der kan virke som et drænende lag i bunden af krukken.
Brug en økologisk pottemuld evt. blandet med halvomsat kompost, økologisk komposteret hønsemøg eller almindelig havejord. Der kan også bruges almindelig havejord blandet med grov kompost og grus. Halvomsat/grov kompost er med til at give jorden en god og porøs struktur, samtidig med at næringsstofferne i komposten frigives langsomt og stabilt. Hvis der anvendes ormekompost, som er helt omsat kompost med et højt næringsstofindhold, skal komposten altid blandes med almindelig havejord, ellers svides rødderne.
Tag planten ud af potten, dyp den i en spand vand, hvis den virker tør, og fjern det allerøverste lag jord på rodklumpen. Plant i nogenlunde samme dybde i krukken, som planten stod i potten. Fyld jord op omkring rodklumpen og tryk kun let til, så jorden stadig er porøs. Til sidst gennemvandes krukken. Fremover vandes kun, når jorden er tørret ud i jordoverfladen. Gennemvand grundigt – husk: Sjatvanding er pjatvanding! Hvis du går og sjatvander vil planten ikke opbygge et kraftigt og dybtgående rodnet, og dermed har den svært ved at holde sig selv med vand og næringsstoffer.
Hvis planten begynder at få en lysere bladfarve i løbet af sæsonen, skal den have tilført mere gødning. Er der plads, kan man lægge et lag ikke helt omsat kompost som topdressing i krukken, eller der kan eftergødes med lupingødning, komposteret hønsemøg, ormekompost eller andet organisk materiale.
Fjern jævnligt visne blomsterstande, for at opretholde blomstring, fremfor frødannelse.